BioRestore™

INION

Soluții de
augmentare
osoasă

Inion BioRestore™

INTRODUCERE

Inion BioRestore™ înseamnă o soluție sintetică de augmentare osoasă, realizată din sticlă degradabilă bioactivă. Aflate în contact cu fluidele corpului uman, particulele creează un înveliș protector de gel de silicon și fosfat de calciu care susține regenerarea osoasă.

Avantajele
soluțiilor de
augmentare osoasă Inion BioRestore™

Soluțiile Inion BioRestore™ stimulează generarea de celule de os nou prin crearea unui film temporar care protejează osul în timpul formării de celule noi. Învelișul este compus din fibre poroase care sunt sudate între ele și care formează o structură tridimensională interconectată, complet permeabilă, străbătută de un flux continuu de lichide, celule și nutrienți. În acest fel, celulele osoase se îmbină și creează o matrice nouă de țesut osos solid.

Învelișul Inion BioRestore™
se degradează mult mai repede decât alte produse realizate
din HA (hidroxiapatită),
iar degradarea are loc în mod controlat.

Capacitatea Inion BioRestore™ de a dezvolta un strat protector îmbunătățește osteintegrarea pe o suprafață foarte mare și contribuie la încorporarea țesutului osos augmentat în osul uman.

Cum funcționează
Inion BioRestore™?

1. Osteoclaste

2. Celule Stem mezenchimale

3. Osteoblaste

4. Proteine

5. Inion BioRestore

Nivelul crescut al activității osteoblastelor
este evidențiat prin nivelul crescut de
fosfatază alcalină

Osul crește atât dinspre zona exterioară a defectului de os spre zona interioară (osteoconductivitate), cât și din interior (osteostimulare)

Inion BioRestore™ reprezintă o alternativă avantajoasă la recoltarea de os autolog și la utilizarea de os alograf în numeroase intervenții chirurgicale. Originea sintetică exclude riscul transmiterii de infecții și asigură permanență în ceea ce privește cantitatea, calitatea și disponibilitatea osului necesar pentru intervenții.

Structură
osoasă

Formarea țesutului osos în interiorul unei fibre degradate

Formarea țesutului osos în interiorul structurii 3D

Prealabil intervenției este esențială evaluarea radiografică a defectului de os. În acest mod se poate stabili cu precizie dimensiunea defectului și cantitatea de materiale necesare. Particulele de os trebuie integrate atent în zona defectului de os astfel încât să se asigure menținerea structurii tridimensionale și a dimensiunii optime a porilor.

Utilizarea Inion BioRestore™

Particulele de os Inion BioRestore™ se îmbină cu sângele pacientului sau ser fiziologic înainte de aplicare. Chiar dacă particulele pot fi amestecate ser fiziologic, regenerarea osoasă intervine mai rapid atunci când osul este amestecat cu
sânge osteogen sau măduvă ce pot

fi obținute prin recoltare din osul cortical, din zona intervenției chirurgicale. Lichidul se poziționează într-un dispozitiv steril și se amestecă cu particulele de os. Structura poroasă a materialelor de adiție osoasă permite impregnarea imediată a fluidului.

Copyright © 2005-2018 Toate drepturile rezervate RED INTERNATIONAL SRL